Wil jij ervoor zorgen dat alle Rotterdamse kinderen kunnen meedoen?

Meedoen in Rotterdam laat kinderen meedoen. Ook wanneer er niet genoeg geld is. Want alle kinderen en jongeren in Rotterdam verdienen de kans om mee te doen binnen en buiten school. Dat kunnen we niet alleen! Als vrijwilliger bij Meedoen in Rotterdam, biedt jij kinderen die kans.

Dankzij vrijwilligers kunnen nog méér Rotterdamse kinderen meedoen!

Als vrijwilliger ben jij de brug tussen het kind en het geld voor de computer, zwemles, fiets of andere producten. Op het spreekuur help jij ouders met de aanvraag.

Op verschillende plekken in Rotterdam hebben wij een wekelijks spreekuur. Jij kan door in gesprek te gaan met de ouders het verschil maken. Als vrijwilliger geef je informatie en leg je uit. Samen met de ouder vul jij het aanvraagformulier in. Lijkt het je leuk en ben jij voor langere tijd wekelijks drie uur beschikbaar? Stuur dan een e-mail met je motivatie naar caroline@meedoeninrotterdam.nl.

Veelgestelde vragen

“Dankzij Meedoen In Rotterdam kan onze dochter eindelijk ook naar ballet, net als haar vriendinnetjes!!!”

Familie A.

“Wij willen jullie heel erg bedanken voor de vergoeding van de brugklaswerkweek. En natuurlijk ook voor de geweldige Chromebook. Wat een super verrassing!! Hij heeft hem vandaag meteen in gebruik genomen en zelfs al informatie opgezocht voor zijn huiswerk! Heel dankbaar zijn we!”

De heer F.
Scroll naar boven